Zaterdag

                                                                                    13.00u doors open !

  •                                            Tussen 13.00u en 16.00u binnenkomen = 4 consumptiebonnen gratis

HEEL DE NAMIDDAG: DJ HANZ

Gedurende heel de zaterdagavond zal niemand minder dan DJ Hanz er voor zorgen dat er geen stiltes vallen voor en na de optredens en de dansbenen altijd muziek hebben om te kunnen bewegen.

LEKKER KARREN !!!!!!!

16u15u - 17u15u   DE ROMEO'S

De basis van De Romeo's werd gelegd in 2003, toen de succesvolle musical Romeo en Julia, van Haat tot Liefde door Vlaanderen toerde. Het uit de musical afkomstige lied De koningen, gezongen door Davy Gilles, Mark Tijsmans en Dieter Verhaegen, werd een hit in Vlaanderen en bereikte zelfs de nummer 1-positie in de Vlaamse Top 10. Naar aanleiding van dit succes wierp Gilles het idee op om een Vlaamse boyband op te richten, maar Tijsmans en Verhaegen besloten hier niet aan deel te nemen. Meer enthousiasme vond Gilles bij Chris Van Tongelen, die ook in de musical speelde en met wie hij vervolgens samen op zoek ging naar een derde zanger. Ze vonden de geschikte kandidaat in Gunther Levi, met wie zij samen speelden in de dagelijkse VTM-soap Familie. De musical diende als inspiratie voor de groepsnaam.

17.45u - 18.30u OLIVIA 

OLIVIA, geboren in België op 12 augustus 1997, groeide op in een zeer muzikaal gezin Haar beide ouders speelden in een band. Ze begon gitaar te spelen door de liedjes van Miley Cyrus, Colbie Caillet en Taylor Swift op YouTube te bekijken en in te leren. Als tiener keek ze naar tv-programma's zoals The Voice, X Factor en Idool en droomde ze ervan om in zo'n show deel te nemen. Dus besloot ze, op 16-jarige leeftijd, zelf mee te doen aan The Voice. Ze ging meteen naar de liveshows door 'Blank Space' van Taylor Swift te zingen, waarmee ze opviel met haar pure stem. Hoewel ze de finale niet bereikte, begon ze met succes te werken aan haar eigen carrière als artiest. Nadat ze, in een samenwerking, de grootste hit van België 'Kom Wat Dichterbij' zong, is ze nu klaar om haar eigen werk aan de wereld te laten zien. 'Can't break a broken heart' is het eerste nummer van een nieuw hoofdstuk in OLIVIA's muzikale carrière. Eentje waarin ze haar eigen sound en zo de perfecte manier om haar boodschap en emoties te vertalen in muziek heeft gevonden. Door de muziek van OLIVIA voel je je aangemoedigd om je dromen te volgen, je eigen pad te creëren en in je eigen kracht te geloven

19.00u - 20.00u BYNK

Het jaar is 2017 en Yoeri Mellaerts maakt zijn entree in The Voice van Vlaanderen. Met zijn versie van 'With arms wide open' van de band Creed weet hij iedereen te raken, 4 stoelen draaien zich om en Yoeri schopt het tot de halve finale

Na een jaar van vallen en opstaan vindt hij uiteindelijk de juiste muzikale partners en is BYNK een feit.

Bynk is een 5-koppige coverformatie die voornamelijk Rock en Indie Rock nummers brengt. Van knallende oude tot pakkende hedendaagse hits en enkele eigen nummers, waaronder Wasting Time, deze 5 ras-muzikanten blazen iedereen van zijn sokken! Met nummers van Tom Walker tot Pearl Jam, van Kaleo tot Nickelback, hebben wij, BYNK, 1 gezamenlijk doel : 

          DE AVOND VAN JULLIE LEVEN BEZORGEN!


20.30u - 21.30u ILSEN & VERHULST

Ofwel Kobe en Viktor.

Deze heren voorstellen is waarschijnlijk niet nodig. De ene kent u al jaren van radio en televisie, de andere is aan een blitzcarrière bezig dat hem online en op het scherm nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt.

Copains, maten, beste vrienden zijn het.

Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en sfeer. Hun officiële debuut was op Tomorrowland. Een overrompeling was het. Ondertussen draaien ze in de grootste discotheken van het land voor volle zalen.

Het recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres kunnen, alles mag passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

22.00u - 23.30u THE PARTY CREW

Na hun geweldig optreden vorig jaar dat ondanks regen uitdraaide in een echt ambiancefeestje van een hoog niveau komen ze speciaal terug om degene die er toen niet waren de kans te geven om er deze keer wel bij te zijn ! Smeer u keel al maar en train je beentjes want eens ze beginnen is het moeilijk om niet mee te zingen en stil te staan! Ze brengen een mix van alle muziekstijlen met de grootste hits en de nodige speciale effects met andere woorden dit mag je niet missen !

Natuurlijk zijn we ook trots dat een van de leden een rasechte Vosselaarse inwoner is en hij nu al uitkijkt om zijn thuisdorp een feestje te geven de naam Vosselaar waardig.......Go for it Gert en het ganse Party-Crew team

                                  LET'S GO PARTY !!!

23.30u EINDE